Božićne Lizalice - Candy Canes

U Božićnom asortimanu lizalica Candy cane, imamo lizalice u više veličina te u raznim bojama i aromama . To su tradicionalne lizalice koje su najpopularnije u vrijeme blagdana jer se tradicionalno stavljaju na bor ili jelku za Božić. Uz to su ukusne pa u lizlicama uživaju dječica i oni malo iskusniji. Najmanje lizalice od 20 grama pa sve do XXL candy canesa od 300 grama. Proizvodnja se nalazi u Zagrebu, Hrvatska.

KONTAKTIRAJTE NAS
Lizalica Kišobran (candy cane) jedan je od najpoznatiji slatkiša božićnih blagdana, a za mnoge klince (i odrasle) Božić bez lizalice kišobran je nepotpun. Božić je doba godine u kojem će se lizalice Kišobran smjestiti u naše domove, na naše trgove, naše tržne centre, pa čak i naše snove.

Njime se ukrašava bor, Djed Božićnjak ih dijeli u tržnom centru, uvjek se izmišljaju novi okusi koji dolaze u veličinama dovoljno velikim da udovolje svakoj žudnji. Jednom riječju lizalice kišobran su sinonim za Božić. Jeste li ona osoba koja voli paprenu metvicu ili one simpatične voćne okuse? A veličina? One najmanje lizalice Kišobran su nekako premale? Bez brige! Imamo i većih! Bez obzira na vaše mišljenje o vrstama bojama i okusima lizalica Candy cane, obrt “Fantasia” proizvodi za Vas hrpu varijanti veličina, boja šara i okusa.